Kortingsactie

Word nu lid voor slechts € 15 ipv € 25 per maand en geniet levenslang van deze korting!

Haakacademie - het platform voor knuffels haken

Per jaar

slechts € 0.40 per dag

€ 300,-
€ 149,-
Haakpatronen knuffels

LIVE Sessies met Elke Wellens

LIVE Sessies met Gast experts

LIVE Online haakateliers

Alle webinar opnames

Toegang Haakacademie familie

Alle haakpatronen

Alle cursussen

Ledendag

2 maanden gratis

alle patronen downloadbaar

Per kwartaal

slechts € 0.48 per dag

€ 75,-
€ 45,-
Dier haakpatroon

LIVE Sessies met Elke Wellens

LIVE Sessies met Gast experts

LIVE Online haakateliers

Alle webinar opnames

Toegang Haakacademie familie

Alle haakpatronen

Alle cursussen

Ledendag

2 maanden gratis

alle patronen downloadbaar

Per maand

slechts € 0.50 per dag

€ 25 

€ 15,-
Haakpatronen dieren

LIVE Sessies met Elke Wellens

LIVE Sessies met Gast experts

LIVE Online haakateliers

Alle webinar opnames

Toegang Haakacademie familie

Alle haakpatronen

Alle cursussen

Ledendag

2 maanden gratis

alle patronen downloadbaar

Niet tevreden? Laat het binnen 14 dagen weten en je krijgt je inschrijvingsgeld terug!

Opgelet

Onze haakacademie groeit elke dag, deze levenslange kortingsactie is slechts tijdelijk.

Geniet er van!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Door de laatste twee webinars te volgen ben ik dan toch overstag gegaan en lid geworden van deze geweldige club haakvrienden :).

Ik ben 37 jaar en mama van twee kindjes, een zoon van 6 en een dochter van anderhalf. Een handvol dus, maar ze zijn zeer dankbaar voor de knuffels die al uit mijn naald gekropen zijn. Dankzij de webinars heb ik toch al veel tips bijgeleerd, waarvoor dank Elke. Ik heb ook al online besteld bij jullie en heb 'by far' de beste producten gekregen in vergelijking met andere webshops. Hopelijk kan ik hier nog even blijven en meegenieten van al het moois dat ik op de site al gevonden heb.

Joke

Gezellig samen haken?

Geniet van een veilige omgeving om 

samen nieuwe haakinspiratie op te doen...

Het Haakbeest Elke & Stephane
Stephane Stiévenart & Elke Wellens
Natuurlijk wil je haken nóg leuker te maken, meer haken, meer haakpatronen en de beste tips. En vooral méér haaktijd 😍.


Maar hoe kunnen we jou daar het best mee helpen?


Sinds 2012 hebben we met Het Haakbeest al meer dan zestigduizend passionele hakers geholpen om te groeien in hun haakpassie. Als basis vertrokken we van onze haakpatronen en vooral onze gehaakte dieren maar daarnaast hebben we ook veel gedaan met cursussen, live sessies, haakhulp, boeken, blogs en webinars.

We hebben veel geleerd over wat hakers echt verder helpt en wat niet. We weten bijvoorbeeld uit ervaring dat veel haakboeken & haakprojecten vaak in de kast belanden. Dat is niet ons doel.


Alle haakkennis van de afgelopen 10 jaar hebben we daarom klaargezet voor jou!

Bij deze willen we je uitnodigen voor de Haakacademie. Dit is onze meest complete oplossing voor iedere haker, op ieder niveau die optimaal van zijn of haar haakpassie wil genieten met de mooiste haakprojecten. Kom jij ook in onze haakfamilie?

Zij gingen jou al voor

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik volg de haakacademie al vanaf het begin (en het Haakbeest ken ik al járen....). Toen de Academie gelanceerd werd was ik een beetje afwachtend, nieuwsgierig.... Maar wat een verrassing: Zo'n rijkdom aan kennis, ervaring, know how... tips and tricks die ik nergens zo goed en duidelijk uitgelegd vond, of die ik gewoon nergens anders tegenkwam. De snelheid waarmee op haakvragen of -problemen wordt gereageerd. De haakacademie is the-place-to-be voor elke haakliefhebber!!!
haker Mieke Dupré
Mieke Dupré
⭐⭐⭐⭐⭐
Sinds ik de Haakacademie heb leren kennen, is er in handwerken een andere wereld voor me open gegaan. De goed uitgelegde video's, de haakbib met allerlei details, de patronen, het enthousiasme van Elke en Stéphane, het maakt de haaklust alleen maar groter. Maar ook de gezelligheid van de groep, de hulp die iedereen wil bieden, de projecten van andere haaksters, het maakt de Haakacademie een warme omgeving. Dankjewel dat ik erbij mag horen. Voor iedereen die lid wil worden DOEN.
Anne-Marie Venken
Anne-Marie Venken

⭐⭐⭐⭐⭐

De supertoffe groep, de supergoede hulp die je krijgt via filmpjes maar ook van deze Super lieve leden. Ook de videogesprekken & live sessies zijn de max gewoon. Kom naar de Haakacademie en je krijgt hier datgene wat je hart verlangd. Hier maak je vrienden voor het leven. Nog steeds nieuwsgierig? Gewoon je lid maken en er gaat een sprookjes wereld voor je open.
Annelies Ceurstemont
⭐⭐⭐⭐⭐
Eindelijk na jaren frustraties kan ik haken!

Met de uitleg van hier was ik zo vertrokken.. En loop ik ergens tegen aan even berichtje en binnen 10 minuutjes antwoord dus kan supersnel verder.. helaas kan ik anderen zelf nog niet zo goed helpen maar dit komt zeker nog wel!
Simone de Groodt
Simone de Groodt

Dit is wat je krijgt als lid van de Haakacademie

Elke live sessies haken

Haakacademie LIVE Sessies

We verwachten niet van jou dat je jouw haaktijd opoffert om constant nieuwe haaktechnieken te leren...

Daarom hebben we een programma ontwikkeld waarin je niks hoeft te weten of kunnen. Elke maand gaan we jou op verschillende manieren LIVE inspireren om een stap te groeien in jouw haakpassie.

Het enige wat je hoeft te doen, is meedoen.

Ga mee in dit haakavontuur en laatje inspireren door haakpatronen, haaktechnieken en handige tips waar je direct mee aan de slag kan.

Haakfamilie - haak community

Haakacademie Familie

Een inspirerende en veilige haakomgeving.
In onze community kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van ons en anderen die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent.

Daarnaast leent onze community zich ook perfect voor het vinden van haakvriendinnen en haakgroepjes. Binnen het platform vind je dan ook verschillende groepen binnen bepaalde regio's, interesses en niveaus.

Het ideale warme bad voor iedereen die graag haakt!

knuffels in elkaar zetten

Haakpatronen

Krijg direct toegang tot al onze haakpatronen in de Haakacademie. Ga aan de slag met meer dan 100+ haakpatronen, volledig uitgeschreven inclusief veel foto's en videos. Zo behaal je zonder twijfel hetzelfde mooie haakresultaat als het origineel.

Ook voegen we regelmatig nieuwe haakpatronen toe. Via de ledensite en onze app kun je onze haakpatronen altijd en overal bekijken.

In de haakacademie vind je 100+ volledige haakpatronen, inclusief videobegeleiding. Zowel voor rechtshandigen als linkshandigen. Deze hebben een totale waarde van meer dan € 1.000,-.

Haakacademie

Cursussen

Duik de diepte in met onze uitgewerkte  cursussen. In de haakacademie vind je o.a. 10+ volledige cursussen over een verscheidenheid aan onderwerpen en  talloze opnames van onze webinars. Deze hebben een totale waarde van meer dan €750,-. We hebben echter besloten om alle cursussen in de haakacademie te stoppen zodat alle leden altijd en overal aan alles aan kunnen.

We voegen regelmatig nieuwe cursussen toe. Via de ledensite en onze app kun je onze cursussen altijd en overal bekijken.

Getuigenis haakfamilie Saskia
De haakacademie is net waar ik zat op te wachten.  Alles wat ik leuk vind aan het digitale luik van haken op 1 pagina.  Een forum om te kletsen, een heel pak fantastische patronen, haakhulp voor als ik de weg even kwijt ben, want leren kan je altijd, groepen waar je kan kletsen met gelijkgezinden en een "pinterest" Moodboard waar je kan genieten van alle foto's!
Meer moet dat niet zijn om mijn avond mee te vullen! <3 <3 <3
Saskia De Cocker

Kortingsactie

Word nu lid voor slechts € 15 ipv € 25 per maand en geniet levenslang van deze korting!

Haakacademie - het platform voor knuffels haken