Probeer het nu voor 3 maanden, stopt vanzelf. Deze actie loopt nog:
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Gezellig samen haken?

Geniet van een veilige omgeving om 

samen nieuwe haakinspiratie op te doen...

Het Haakbeest Elke & Stephane
Stephane Stiévenart & Elke Wellens
Natuurlijk wil je haken nóg leuker te maken, meer haken, meer haakpatronen en de beste tips. En vooral méér haaktijd 😍.


Maar hoe kunnen we jou daar het best mee helpen?


Sinds 2012 hebben we met Het Haakbeest al meer dan zestigduizend passionele hakers geholpen om te groeien in hun haakpassie. Als basis vertrokken we van onze haakpatronen en vooral onze gehaakte dieren maar daarnaast hebben we ook veel gedaan met cursussen, live sessies, haakhulp, boeken, blogs en webinars.

We hebben veel geleerd over wat hakers echt verder helpt en wat niet. We weten bijvoorbeeld uit ervaring dat veel haakboeken & haakprojecten vaak in de kast belanden. Dat is niet ons doel.


Alle haakkennis van de afgelopen 10 jaar hebben we daarom klaargezet voor jou!

Bij deze willen we je uitnodigen voor de Haakacademie. Dit is onze meest complete oplossing voor iedere haker, op ieder niveau die optimaal van zijn of haar haakpassie wil genieten met de mooiste haakprojecten. Kom jij ook in onze haakfamilie?

Zij gingen jou al voor

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik volg de haakacademie al vanaf het begin (en het Haakbeest ken ik al járen....). Toen de Academie gelanceerd werd was ik een beetje afwachtend, nieuwsgierig.... Maar wat een verrassing: Zo'n rijkdom aan kennis, ervaring, know how... tips and tricks die ik nergens zo goed en duidelijk uitgelegd vond, of die ik gewoon nergens anders tegenkwam. De snelheid waarmee op haakvragen of -problemen wordt gereageerd. De haakacademie is the-place-to-be voor elke haakliefhebber!!!
haker Mieke Dupré
Mieke Dupré
⭐⭐⭐⭐⭐
Sinds ik de Haakacademie heb leren kennen, is er in handwerken een andere wereld voor me open gegaan. De goed uitgelegde video's, de haakbib met allerlei details, de patronen, het enthousiasme van Elke en Stéphane, het maakt de haaklust alleen maar groter. Maar ook de gezelligheid van de groep, de hulp die iedereen wil bieden, de projecten van andere haaksters, het maakt de Haakacademie een warme omgeving. Dankjewel dat ik erbij mag horen. Voor iedereen die lid wil worden DOEN.
Anne-Marie Venken
Anne-Marie Venken

⭐⭐⭐⭐⭐

De supertoffe groep, de supergoede hulp die je krijgt via filmpjes maar ook van deze Super lieve leden. Ook de videogesprekken & live sessies zijn de max gewoon. Kom naar de Haakacademie en je krijgt hier datgene wat je hart verlangd. Hier maak je vrienden voor het leven. Nog steeds nieuwsgierig? Gewoon je lid maken en er gaat een sprookjes wereld voor je open.
Annelies Ceurstemont
⭐⭐⭐⭐⭐
Eindelijk na jaren frustraties kan ik haken!

Met de uitleg van hier was ik zo vertrokken.. En loop ik ergens tegen aan even berichtje en binnen 10 minuutjes antwoord dus kan supersnel verder.. helaas kan ik anderen zelf nog niet zo goed helpen maar dit komt zeker nog wel!
Simone de Groodt
Simone de Groodt

Dit is wat je krijgt als lid van de Haakacademie

Haakacademie LIVE Sessies

Ontdek haken vanuit verrassende invalshoeken

Elke live sessies haken

Haakacademie LIVE Sessies

We verwachten niet van jou dat je jouw haaktijd opoffert om constant nieuwe haaktechnieken te leren...

Daarom hebben we een programma ontwikkeld waarin je niks hoeft te weten of kunnen. Elke maand gaan we jou op verschillende manieren LIVE inspireren om een stap te groeien in jouw haakpassie.

Het enige wat je hoeft te doen, is meedoen.

Ga mee in dit haakavontuur en laatje inspireren door haakpatronen, haaktechnieken en handige tips waar je direct mee aan de slag kan.

Haak expert Elke Wellens

Haak Expert, Elke Wellens

Elke maand lanceert Elke LIVE afwisselend een nieuw haakpatroon of een nieuwe haakcursus, inclusief vraag- en antwoord sessie. Ontdek de leukste haakpatronen en innoverende haakcursussen, neem een kijkje achter de schermen en ga in de diepte rondo specifieke haaktechnieken of tips.

Gast Experts

Over knuffels haken kunnen we jouw alles vertellen, maar haken is veel meer dan handwerk. Daarom nodigen we experts uit in hun vakgebied, toegepast op haken. Van ergotherapeuten, kleurexperten tot mindfulness coaches en meer. Wij zoeken de beste specialisten die hun vakgebied uitwerken op haken en zo jouw haakpassie verrijken. Origineel, inzichtvol en verrassend!

Haakateliers

Kom elke week live samen en deel jouw haakpassie. Dat kan fysiek in ons haakatelier in Haacht, maar ook online zijn er wekelijks meerdere haakateliers. Kom genieten van elkaars gezelschap of even sparren over jouw haakproject. Alles kan!
5 tips om knuffel in elkaar te zetten

Opnames

Alles volgen op de planning... dat kan je agenda een beetje overvol maken. Je hoeft echter niet bij elke sessie aanwezig te zijn. Je kiest zelf waar je aan wilt deelnemen en wat je eventueel later terug wilt kijken. Alle sessies worden namelijk opgenomen en in de haakacademie geplaatst.
Haakgetuigenis Ann Daems
Sinds kort ook lid van de haakacademie en ik ben echt onder de indruk! Of je nu pas begint met haken of het al jaren kan: iedereen kan hier aan de slag. De filmpjes zijn heel duidelijk en goed opgebouwd.  Echt knap gedaan!
Ann Daems

Overtuigd?

Meld je aan!

Live haaksessies
Aanmelden

Haakacademie Familie

Samen genieten van haken en van elkaar

Haakfamilie

Haakacademie Familie

Een inspirerende en veilige haakomgeving.
In onze community kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van ons en anderen die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent.

Daarnaast leent onze community zich ook perfect voor het vinden van haakvriendinnen en haakgroepjes. Binnen het platform vind je dan ook verschillende groepen binnen bepaalde regio's, interesses en niveaus.

Het ideale warme bad voor iedereen die graag haakt!

haakgroepen

Kennis delen

Leer van de successen van andere leden en stel onbeperkt vragen aan hen en ons! Wij staan dagelijks voor je klaar in de community om je te helpen bij al jouw haakvragen.
haakfamilie

Haakfamilie

Breid je vriendenkring uit met inspirerende hakers! Waar je als haker soms alleen kan zijn, kom je bij de Haakacademie alleen maar gelijkgestemden tegen!
haakcommunity

Haakgroepen

Ontmoet hakers in je regio, interesses en/of niveau in de Haakacademie groepen! Start je eigen groep of neem deel aan een bestaande groep om makkelijk en snel mensen te leren kennen die goed bij je passen.
haakchallenges

Haakchallenges

Doe mee met challenges om leuke en uitdagende haakavonturen te beleven en maak kans op mooie prijzen. Denk aan challenges om een nieuw haakpatroon aan te gaan, een zomerswap mee te doen of een stekendeken te haken.
Getuigenis haakfamilie Saskia
De haakacademie is net waar ik zat op te wachten.  Alles wat ik leuk vind aan het digitale luik van haken op 1 pagina.  Een forum om te kletsen, een heel pak fantastische patronen, haakhulp voor als ik de weg even kwijt ben, want leren kan je altijd, groepen waar je kan kletsen met gelijkgezinden en een "pinterest" Moodboard waar je kan genieten van alle foto's!
Meer moet dat niet zijn om mijn avond mee te vullen! <3 <3 <3
Saskia De Cocker

Overtuigd?

Meld je aan!

Haakacademie - het platform voor knuffels haken
Aanmelden

Haakpatronen

Van gehaakte dieren tot dekens en kledij

knuffels in elkaar zetten

Haakpatronen

Krijg direct toegang tot al onze haakpatronen in de Haakacademie. Ga aan de slag met meer dan 100+ haakpatronen, volledig uitgeschreven inclusief veel foto's en videos. Zo behaal je zonder twijfel hetzelfde mooie haakresultaat als het origineel.

Ook voegen we regelmatig nieuwe haakpatronen toe. Via de ledensite en onze app kun je onze haakpatronen altijd en overal bekijken.

In de haakacademie vind je 100+ volledige haakpatronen, inclusief videobegeleiding. Zowel voor rechtshandigen als linkshandigen. Deze hebben een totale waarde van meer dan € 1.000,-.

Gehaakte dieren

De gehaakte dieren is onze top collectie met ontwerpen op basis van het echte dier. Dit zijn ook de belangrijkste bewoners van het beestenrijk. Onze online dierentuin met alle gehaakte creaties van het Haakbeest.
Sweet Summer Trui

Nieuw: Gehaakte kledij

Geniet van heerlijk mooie gehaakte kledij op maat. Geen frustratie met een haakpatroon dat niet voor je past, maar een aanpasbaar patroon op basis van jouw model. Zo haak je met plezier jouw nieuwe favoriete kledij helemaal zelf.

Getuigenis video's haakpatronen - Ingrid de Batist
ik vind het geweldig dat alles op video staat en er stap voor stap gewerkt wordt. Ik ben echt een superleek en nu kan ik tenminste volgen 😃
Ingrid de Batist

Overtuigd?

Meld je aan!

Digitale haakpatronen
Aanmelden

Cursussen

Alle tips & tricks die elke haker moet weten

Haakacademie

Cursussen

Duik de diepte in met onze uitgewerkte  cursussen. In de haakacademie vind je o.a. 10+ volledige cursussen over een verscheidenheid aan onderwerpen en  talloze opnames van onze webinars. Deze hebben een totale waarde van meer dan €750,-. We hebben echter besloten om alle cursussen in de haakacademie te stoppen zodat alle leden altijd en overal aan alles aan kunnen.

We voegen regelmatig nieuwe cursussen toe. Via de ledensite en onze app kun je onze cursussen altijd en overal bekijken.

Webinar knuffels in elkaar zetten

Amigurumi in elkaar zetten

Meer dan 70% van de mensen die al wel eens een amigurumi haken, laat het in elkaar zetten liggen tot het allerlaatste moment. Ze vinden het vreselijk om te doen. 

Dat vond Elke vroeger ook, tot ze- na jaren zwoegen en zweten - een vast stramien ontdekte dat altijd werkt. Sinds dan, vind Elke amigurumi in elkaar zetten het allerleukste onderdeel en deelt ze haar tips graag met jou.

Gehaakte knuffels vullen

Amigurumi mooi opvullen

Wiebelhoofdjes, kleine onderdelen die niet opgevuld geraken, knuffels die niet op hun poten blijven staan...

Het is een gekend probleem bij amigurumi-liefhebbers. In dit webinar gaan we daar voor eens en voor altijd komaf mee maken.

Ergonomisch pijnvrij haken

Pijnklachten vermijden tijdens het haken.
Je hoeft die pijntjes niet voor lief te nemen. Met een paar aanpassingen kan je veel meer genieten.
Getuigenis haakcursus Wendy Vanderlinden
Bedankt om eens van naaldje tot draadje uit te leggen hoe je je knuffels in elkaar moet naaien.   Ik heb je raad opgevolgd en mijn tijd genomen. Op een gegeven moment leek mijn haakwerk wel een voodoo popje met al die speltjes overal! Maar het resultaat mag er zijn. Hier en daar wel een foutje, vooral zichtbaar voor een geoefend oog en mezelf. Ben dan ook een pietje precies. Maar de persoon voor wie ze is gemaakt was er blij mee.  Dus dikke merci om alles zo zorgvuldig uit te leggen!
Wendy Vanderinden

Overtuigd?

Meld je aan!

Haakcursussen
Aanmelden

Klaar voor meer haakplezier? Meld je aan!

ACTIE

Uitproberen

€ 75,-
€ 49,-
3 maanden, stopt vanzelf!
 • LIVE Sessies met Elke Wellens
 • LIVE Sessies met Gast experts
 • LIVE Online haakateliers
 • Alle haakpatronen
 • Alle cursussen
 • Alle webinar opnames
 • Toegang Haakacademie community
 • Ledendag
 • 2 maanden gratis
 • alle patronen downloadbaar

Jaarabonnement

€ 300,-

€ 149,-
Je bespaart 50%, verlengd automatisch
 • LIVE Sessies met Elke Wellens t.w.v. € 750,-
 • LIVE Sessies met Gast experts t.w.v. € 250,-
 • LIVE Online haakateliers t.w.v. € 75,-
 • Alle webinar opnames t.w.v. € 300,-
 • Toegang Haakacademie familie
 • Alle haakpatronen t.w.v. € 1.000,-
 • Alle cursussen t.w.v. € 750,-
 • Ledendag
 • 2 maanden gratis
 • alle patronen downloadbaar
 • Totale waarde: € 3.125,-
LID WORDEN
Prijsvast - nooit een verhoging zolang je lid blijft
Niet tevreden? Laat het binnen 14 dagen weten en je krijgt je inschrijvingsgeld terug!