arrow_drop_up arrow_drop_down

De haakacademie

Hét platform voor iedereen die knuffels haakt.

Krijg direct toegang
Video Aspect Ratio: 4:1

De haakacademie

Hét platform voor iedereen die knuffels haakt.

Krijg direct toegang

Een haakacademie, waarom?

Wel, we vroegen dit aan onze 16.000 volgers:

  • Waar loop jij vandaag nog het meeste tegenaan?
  • Welke (haak)uitdagingen kunnen we voor jou uitspitten en oplossen?
  • Waar heb jij nog nood aan als je haakt?

Kortom, wat kunnen wij doen om jouw haakbeleving nog 100x beter te maken?

Ons hart maakte een sprongetje

Want we kregen massaal respons. Het bevestigen van oogjes, kleurwissels, tips voor het lezen van patronen, …

Het zijn allemaal dingen waar we nog mee kunnen helpen. Maar waar we echt van schrokken was dat maar liefst 24%  het moeilijk heeft met het in elkaar zetten van knuffels.

Niet alleen jij hebt moeite met haken

Wat ik moeilijk vind, is het aan elkaar naaien van stukken. Ik heb zopas konijntjes gemaakt en het haken doe ik graag. De ontdekking van veiligheidsogen/neus is fantastisch: geen gedoe met knoopjes etc , gewoon: steek en klaar 😊 maar het aan elkaar zetten van alle lichaamsdeeltjes: wat een gedoe. Ik doe maar wat maar ik vind het slordig en weet niet of het goed (genoeg) is.

Vanja

Ik zou graag tips willen hoe je handig een knuffel in elkaar zet...bij mijn knuffels gaat het hoofd vaak scheef ipv rechtop. Misschien handige tips daarvoor? Ik las een keer over een ijsstokje maar vind dat niet heel veilig voor kleine kinderen mocht deze breken. Graag tips!

Jelly

Wij vonden de oplossing

Bij het maken van onze patronen proberen we steeds zoveel mogelijk beeldmateriaal te voorzien en alles zo uitgebreid mogelijk te beschrijven. Toch vragen we ons soms af of we wel de juiste bewoording gebruiken. Ook weten we niet altijd zeker of we nog een foto meer of juist minder moeten toevoegen aan het patroon. Onze patroonboeken zijn altijd in kleur en 60 pagina’s (of meer) lang, maar toch zijn er beperkingen aan zo’n gedrukte versie. Het liefst zouden we met boek en al naast jou kunnen komen zitten.

De Haakacademie is hiervoor de ideale oplossing.

Een echte haakfamilie

In onze haakacademie kunnen we helemaal los gaan met ons beeldmateriaal. Nog meer foto’s, nog meer “let hier even op” commentaren, maar ook een heleboel video’s zodat we jou elk detail in alle mogelijke richtingen kunnen laten zien. Hiermee kunnen we nog veel duidelijker, en eenvoudiger, tonen wat wij precies bedoelen. 

En over dat naast jou zitten gesproken: onze Haakacademie is ook een echte community. Een plek waar jij al jouw vragen, groot of klein, kan stellen. Wij, maar ook al jouw (nieuwe) haakvriendinnen, helpen je graag verder.

De combinatie van het uitgebreide patroon, alle video’s én de warme hulp van jouw haakvriendinnen zorgen ervoor dat we 100% zeker zijn dat jouw resultaat exact hetzelfde is als dat van ons.

Wat is de haakacademie?

De Haakacademie is een platform, speciaal opgericht om je te helpen én inspireren bij het haken van knuffels. We zijn er zeker van dat ook jij hier ontzettend veel (haak)plezier zal beleven.

ERVAAR HET NU

Wat vind je in de Haakacademie?

Haakpatronen

1 - Alle haakpatronen

In de Haakacademie krijg je onbeperkt toegang tot de digitale handleiding van alle haakpatronen van Het Haakbeest. Echt allemaal, ook als er eentje bijkomt. De patronen zijn voorzien van extra foto's en vooral heel veel videohandleidingen.

Forum voor haken

2 - Haakforum

Een overzichtelijk alternatief voor facebook waar je alles makkelijk kan terugvinden. Zo kan je eenvoudig alle eerder gestelde vragen en hun oplossing opzoeken.

Een veilige plek voor al je bekommernissen. Bij ons mag je alles vragen (Ja, ook die ene vraag die je eigenlijk niet durft te stellen 😉). Dit is de plek waar jij door anderen wordt geholpen en je zelf anderen kan helpen met jouw ervaringen.

Kom in contact met een heleboel mensen die evenveel van haken houden als jij. Wedden dat je er een heleboel (haak)vriendinnen aan overhoudt 😊.

Haakpatronen sfeerbeelden

3 - Moodboard

Op deze plek deel jij al jouw creaties en ontdek je die van jouw haakvriendinnen. Ze zullen je zeker en vast inspireren.

Haakboeken

4 - Haakbib

Alle technieken die nodig zijn om een knuffel te haken vind je hier onder één dak. Uiteraard onze cursus “In 9 stappen naar je eerste gehaakte knuffel”, maar ook heel wat extra technieken die jouw haakplezier alleen maar zullen vergroten. Denk bijvoorbeeld aan het wisselen van kleur, wegwerken van einddraden en het bevestigen van veiligheidsoogjes. In de haakbib vind je al onze tips en trucjes. We houden niks achter. Beloofd.
Leren haken videos

5 - Stap voor stap video

Je denkt misschien dat al die technologie niks voor jou is? We snappen dat. Het is eigenlijk ook niks voor ons :). En toch hebben we ervoor gekozen om de mogelijkheden van technologie in te schakelen om er iets tof van te maken. Het is niet ingewikkeld. Om er zeker van te zijn dat je alles goed begrijpt, maakten we alvast een hoop video's. Video's waar je mee kan starten, en waarin je mee kan kijken op ons scherm. Elk onderdeel komt aan bod. Het is nét alsof wij naast jou zitten. We tonen je alle functies: de plek waar je een vraag kan posten, hoe en waar je een foto kan zetten en hoe je onze patronen en video’s kan gebruiken. Geen zorgen over de technologie, dus. 
Vraag & antwoord op haken

6 - Haakhulp de klok rond

Je hebt het misschien al eens eerder geprobeerd, dat haken. Met filmpjes op YouTube, die te snel of te ingewikkeld waren. Of je zat ergens vast en hebt het dan na een uur maar in de hoek gegooid. Zonde, toch? 

Met de haakacademie is dat verleden tijd. Daar kan je meteen AL je haakvragen stellen. Jawel, AL je haakvragen, ook als het over andere haakpatronen gaat dan de onze.

Wij beloven dat we er zullen zijn. Met video’s, foto’s, en zoveel tekst en uitleg als jij nodig hebt om weer verder te kunnen.

Wij zijn jouw helpende (rechter- of linker-)hand.

De Haakbeest garantie

We zijn zo trots op onze Haakacademie dat we het aandurven jou te garanderen dat we kunnen helpen. Lukt het niet om met de hulp van onze Haakacademie jouw haakproblemen voor knuffels op te lossen? Dan betalen wij je bijdrage 100% terug.
Haakacademie garantie

Het Haakbeest presenteert...

"Het was echt waar ik op zat te wachten"

Saskia vertelt je graag haar ervaringen met de haakacademie
krijg toegang

"Het zit gewoon goed ineen"

Ook Sylvia is super enthousiast over de haakacademie.
krijg toegang
Haakpatronen en materialen

Wat ontvang jij allemaal

  • Toegang tot alle patronen van Het Haakbeest
  • Toegang tot het volledige haakforum
  • Toegang tot alle moodboards
  • Toegang tot de volledige haakbib
  • Toegang tot alle video's van de haakpatronen
  • Toegang tot de haakhulp
  • ...
Alles over haken in een platform
€ 25
€ 15 per maand

De haakacademie 

We willen graag #iedereenaandehaak :). Daarom bieden we je nu deze uitzonderlijke korting aan. Niet voor 1 keer, niet voor een bepaalde tijd. Maar voor altijd. Elke keer krijg jij opnieuw deze korting, zolang je lid blijft.


In ruil voor jouw bijdrage, beloven wij je dat we -met het hele Haakbeest team- elke dag voluit zullen werken aan dit systeem. Om het elke dag een beetje beter, een beetje leuker, een beetje interessanter te maken.


Opgelet:


Onze haakacademie groeit elke dag, deze kortingsactie kan morgen afgelopen zijn.


Profiteer er van. Er zijn geen addertjes, opzegkosten of opzegtermijnen.

Ik volg de haakacademie al vanaf het begin (en het Haakbeest ken ik al járen....)
Toen de Academie gelanceerd werd was ik een beetje afwachtend, nieuwsgierig....
Maar wat een verrassing: Zo'n rijkdom aan kennis, ervaring, know how... tips and tricks die ik nergens zo goed en duidelijk uitgelegd vond, of die ik gewoon nergens anders tegenkwam.
De snelheid waarmee op haakvragen of -problemen wordt gereageerd.
Kortom : de haakacademie is the-place-to-be voor elke haakliefhebber!!!
Mieke Dupré

Veel gestelde vragen

Hoe krijg je toegang?

We zijn geen fan van ingewikkelde technische snufjes. Geef ons maar helder en eenvoudig. Daarom maken we het ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Wil je weten wat er exact gaat gebeuren als je op de toegangsknop klikt? We tonen het je graag in dit filmpje.

Hoe krijg je toegang?

We zijn geen fan van ingewikkelde technische snufjes. Geef ons maar helder en eenvoudig. Daarom maken we het ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Wil je weten wat er exact gaat gebeuren als je op de toegangsknop klikt? We tonen het je graag in dit filmpje.

Voor wie is de haakacademie geschikt?

Voor iedereen die graag knuffels haakt. Iedereen. Zowel beginners als gevorderden.
Je vindt in ons platform een volledig programma om te leren haken, haakhulp bij de verschillende haaktechnieken en volledige toegang tot ALLE patronen van Het Haakbeest.

Dit platform is dus geschikt voor iedereen die graag knuffels haakt, haakhulp kan gebruiken, toegang wil tot alle haakpatronen of in contact wil komen met andere haak-lovers.

Ik ben niet goed met computers, ga ik hier wel mee kunnen werken?

Absoluut!
Als je kan surfen op onze website, kan je vlot werken met de haakacademie. We maakten alles zo eenvoudig mogelijk zodat je er meteen mee aan de slag kan.
Ook maakten we voor elk onderdeel een gedetailleerde video. Daarin tonen we stap voor stap exact hoe alles werkt. En heb je toch nog een vraag: we zijn er voor jou!

Is alles alleen digitaal?

De haakacademie geeft je onbeperkt toegang tot ALLE haakpatronen van het Haakbeest, de oude en de nieuwe. In digitale vorm inclusief foto's en video's, want deze passen immers niet in het boek ;).
Toch houden we ook van de geur en de handigheid van een écht boek. De traditionele haakboeken die je van ons kent blijven dus zeker bestaan en jij als haakacademie-lid krijgt daar uiteraard een mooie korting op ;).

Ik kan niet online betalen, is er een andere optie?

We raden je sterk aan om, als je in de mogelijkheid bent, toch online te betalen. Zo gaat de verwerking vlot en krijg je onmiddellijk toegang.
Lukt het je echt niet? Stuur ons dan een mailtje met je volledige naam, e-mail, telefoon en bankrekeningnummer. Vermeld in het berichtje dat je graag toegang wil krijgen tot de haakacademie.
Wij gaan je vervolgens contacteren om dit zo snel mogelijk voor je in orde te brengen.

Is er een niet goed, geld terug garantie?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of de haakacademie bij je past.

Wat is de opzegtermijn van mijn lidmaatschap?

Je kan jouw toegang tot de haakacademie op elk moment opzeggen. Er is geen opzegtermijn en er zijn geen opzegkosten. Wij gaan er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat je met plezier lid blijft van onze haakacademie.