leer haken

Leer knuffels haken

Krijg direct toegang

Tijdelijke actie, speciaal voor jou {pvar=first_name}

Elke Wellens & Stephane Stiévenart

Wij zijn Elke & Stephane. Beiden gepassioneerd door alles over knuffels haken.

Alles is inmiddels te vinden op internet, maar het is vaak een gigantische puinhoop aan tips en informatie. We spraken zoveel mensen die wilden leren haken, maar door het bos de bomen niet meer zagen. Zoveel mensen die de haaknaald figuurlijk (en letterlijk) in de hoek hebben gegooid. 

Dat vonden we zo jammer! Want haken zorgt er voor dat je altijd wat te doen hebt. Je kan er je spreekwoordelijke ei in kwijt. Het brengt je tot rust, en heeft zelfs meditatieve eigenschappen ;). 

Wij genieten elke dag van al deze voordelen. En dat willen we ook voor jou. Precies daarom ontwikkelden we ons leer haken programma. 

Wij willen #iedereenaandehaak.

leer haken video

Wil jij graag knuffels leren haken met fun?

Met ons boek "In 9 stappen naar je eerste gehaakte knuffel" kan je zo aan de slag.

Meer dan 60.000 haak(st)ers gingen je alvast voor met een hele hoop leuke beertjes als resultaat. Wij maken het graag nog leuker voor je met volledig uitgewerkte video's die je van A tot Z begeleiden in dit haakavontuur.


Zo weet je exact wat de bedoeling is en ben je er vast en zeker zo mee weg. Op deze manier heb je meteen alle technieken goed onder de knie en kan je na je eerste haakproject alle patronen van Het Haakbeest aan.Wij zijn er 100% van overtuigd dat ons boek, samen met de video's, jou een hele hoop haakplezier gaan bezorgen. Met een resultaat om trots op te zijn.


Wil jij gericht en vlot knuffels leren haken?

Vraag nu jouw levenslange toegang aan. Zonder addertjes.

Alles is duidelijk uitgelegd, zoals al jullie patronen. Stap voor stap, zelfs voor een leek. Wie terug wil haken of leren haken, is "Leer haken online" de uitkomst!!! En alles voor zowel links- als rechtshandigen. Dus geen reden om het uit te stellen.

Ann

Ik ben heel blij dat ik kennis heb gemaakt met Het Haakbeest... Ondertussen is het haken uitgegroeid tot een passie! De patronen van Het haakbeest zijn geweldig goed uitgelegd en de knuffels zijn heel natuurgetrouw en leuk om te doen! Ook de hulp vanuit de Haakacademie is schitterend

Vera

Wat zit er in deze videobegeleiding?

leer haken beginners
Toer per toer begeleiden we jouw in het volledige proces om jouw knuffel te haken. We beschrijven elke stap in detail zodat er geen twijfel is.
leer haken tips

Leer alles om meteen zoals een volleerd haakster de juiste technieken toe te passen.

leer haken begeleiding
Het platform geeft je simultaan toegang tot de volledige teksten, patronen, uitgebreid fotomateriaal & videobegeleiding.
leer haken handleiding
Geen lange ingewikkelde video's maar korte stukjes die je helder de volgende stap uitleggen zodat je op je eigen tempo kan haken.
leer knuffel haken
Of je nu beginner of gevorderde bent: jij wil een creatie om trots op te zijn. Met deze leermethode ben je zeker van een resultaat dat er net zo uit ziet als op de foto.
linkshandig leren haken

Unieke rechtshandige én linkshandige versie

Elk onderdeel, elke stap, elke foto en elke video op maat van jouw handen.
Getuigenis leer haken
€ 19
€ 9,95

Leer knuffels haken online

  • Maak van haken jouw nieuwe passie.
  • Leer meteen de juiste haaktechnieken om knuffels te haken.
  • Zet jouw eigen knuffels op de wereld te zettten.

Het "Leer haken online" programma is de ideale keuze voor jou {pvar=first_name}. Om jouw eerste haakstapjes de fun te geven die ze verdienen, krijg jij meteen toegang tot de videobegeleiding en het volledige Leer haken programma. Want als jij zelfs nog maar half zo veel plezier aan haken beleeft als wij doen, dan zijn we zeker: dit gaat ook voor jou superleuk worden! 


Tijdelijk krijg je deze unieke leermethode éénmalig tegen superkorting.

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden