Gratis Live Webinar:

Haakdiagrammen

Haakexpert Elke Wellens leert je dé tips en tricks om haakdiagrammen onder de knie te krijgen!
Gratis aanmelden
Webinar op 19 februari 2024 om 20u30

Begin je te zweten bij het zien van een haakdiagram?

Helemaal nergens voor nodig!

Een haakdiagram is fantastisch! Superveel info op een half blaadje papier. En grensoverschrijdend, want je hoeft de taal van de ontwerper niet machtig te zijn om ze te begrijpen. Toch zijn ze niet altijd gemakkelijk te lezen, en bezorgen ze vaak veel frustratie. In deze live webinar krijg je alle tips en tricks die je nodig hebt om het haken met haakdiagrammen tot een goed einde te brengen!

Haakdiagrammen haken
in dit gratis webinar

+10 jaar

Expert in haken

100+

Haakpatronen ontworpen

15+

Unieke haakcursussen

45.000+

Enthousiaste gebruikers

Webinar was fantastisch.

Knuffels ineen zetten is nu iets waar ik eindelijk naar uitkijk ipv van tegenop zie. Hartelijk dank daarvoor.

Karin Nysten
Met volle teugen genoten
Gisteren met volle teugen genoten van alle tips en vandaag met volle moed trachten toe te passen op mijn toekan. En ik merk toch wel dat het me helpt 😃
Anja Van Camp
Ongeloofelijk!
Hoeveel berichtjes? Wat een reacties! WAS TOP
Clara Vleugels

Schrijf nu gratis in!

Live webinar op19 februari om 20u30


Elke knuffels in elkaar zetten

Elke Wellens

Wie is Elke Wellens?

Elke Wellens, bekend als de creatieve studiebol achter Het Haakbeest, is een gepassioneerde knuffelhaakster. Met haar wetenschappelijke achtergrond en een creatieve hobby die uit de hand is gelopen, biedt Elke gefundeerde en nauwkeurige informatie waar echte haakliefhebbers baat bij hebben.


Het Haakbeest gelooft sterk in de positieve effecten van handwerk. Onze droom?#iedereenaandehaak!


Met dit webinar willen we iedereen een stap dichter bij ultiem haakplezier brengen. Want het zijn de kleine dingen die het verschil maken, en soms realiseer je je niet eens dat je ernaar op zoek was.


Dus wie is Elke Wellens? Ze is een briljante haakexpert en de drijvende kracht achter Het Haakbeest, vastberaden om jouw haakavontuur naar nieuwe hoogten te tillen.

Veel gestelde vragen

Wil je het webinar opnieuw bekijken?

Dat kan! De opname blijft het hele weekend online beschikbaar. Nadien zal de volledige opname worden toegevoegd aan de Haakacademie. Als lid van de Haakacademie heb je onbeperkte toegang tot alle webinars om ze op elk gewenst moment terug te kijken.

Hoe lang duurt het webinar?

Elke streeft ernaar om het webinar te beperken tot één uur. Aangezien het een live webinar is, kan de duur variëren afhankelijk van de gestelde vragen. Ze zorgt er echter altijd voor dat het webinar praktisch en to-the-point is, zodat je een schat aan tips krijgt in een kort tijdsbestek.

Ik geraak niet aangemeld. Hij neemt m'n mailadres niet.

Dat komt meestal omdat je per ongeluk een spatie voor- of achter je naam of e-mail hebt staan. De autofill doet dat vaak, maar dan neemt het formulier het niet. Even checken dus! Lukt het echt niet? Stuur dan een berichtje, dan voeg ik je handmatig even toe.

Ik heb geen Facebook, kan ik dan ook kijken?

Absoluut! We gebruiken You Tube Live, dus je hoeft geen extra app te installeren om te kunnen volgen. Gewoon doorklikken op de link die je in de mail krijgt een paar uur van tevoren. Heb je een Smart TV? Dan kan je het hele webinar via YouTube ook live kijken op je TV.

Hoe kan ik live chatten?

De chatfunctie werkt alleen als je zelf ook aangemeld bent op Youtube. Je kunt een gratis account aanmaken en daarna inloggen. Ben je ingelogd, dan kan je chatten. Om het webinar te volgen hoef je niet ingelogd te zijn, enkel indien je live vragen wil stellen.

Live webinar met Elke Wellens

19-02-2024
Begint om 20u30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Reserveer je PLEK!