Haken in Haacht

Samen geven we Haacht nóg meer kleur.

Ben je klaar om nieuwe mensen te ontmoeten en deel te worden van een bloeiende creatieve (haak)gemeenschap in Haacht? Dan ben je hier aan het juiste adres!

We geloven in de kracht van creativiteit en gemeenschap. We weten hoe heerlijk het kan zijn om met je favoriete haakproject aan de slag te gaan en even te ontsnappen aan de drukte van de dag. Maar we weten ook hoe leuk en inspirerend het is om die ervaring te delen met anderen.

Of je nu een ervaren haakster bent of net begint met de prachtige wereld van haken te ontdekken, bij Het Haakbeest ben je altijd welkom. We bieden wekelijkse haakateliers aan waar je in goed gezelschap aan je haakprojecten kunt werken. Heb je hulp nodig bij een lastig patroon, heb je nog veel te leren of wil je gewoon een gezellig praatje maken terwijl je bezig bent, dan ben je hier aan het juiste adres.

Naast de wekelijkse haakateliers organiseren we ook regelmatig speciale evenementen en workshops. Denk hierbij aan haakbrunches en masterclasses van ervaren hakers. 

Wil je Haacht samen met ons meer kleur geven? Dan ben je welkom voor ons project "Haacht omhaken". Van 750 omgehaakte kerstballen tot een metershoge mozaïek van gehaakte bloemen: elke keer bedenken onze creatieve haaksters een leuke, nieuwe uitdaging. Het doel: met elkaar verbinden en een glimlach toveren op het gezicht van iedereen die het ziet. 

Laat die haaknaalden maar zwaaien en de creativiteit stromen!

Haacht omhaken

Van omgehaakte kerstballen tot een gigantisch gehaakte bloem

Haakatelier

Elke week is iedereen welkom. Zowel kinderen vanaf 6 jaar als volwassenen.

Haakbrunch

De ideale combinatie in het weekend:

Brunchen & haken

PS: Ken je zelf nog een leuke plek in Haacht waar je terecht kan om te haken? Laat het ons zeker weten via info@hethaakbeest.be, dan voegen we dit graag toe aan de bovenstaande lijst ❤