arrow_drop_up arrow_drop_down

Haken4kids: Het boek

Het 10-weken masterplan naar creatieve kids

BESTEL HET HAAKBOEK

Haken voor kinderen: waarom?

Haken, het is mijn passie. Mijn uitlaatklep om creatief te zijn en lekker te ontspannen na een drukke dag. Ook blijf ik zo elke dag bijleren: wat wiskunde en ruimtelijk inzicht. Haken is mijn manier om tot zelfexpressie te komen. Maar ook een manier om mijn zelfvertrouwen een boost te geven. Jeej, I did it!

Dat wil ik natuurlijk ook voor (mijn) kinderen.

Vroeger gebeurde het nog (al was het saai!), maar nu leren kinderen niet meer haken op school. Dat vond ik oprecht jammer. Als mama van 3 dochters wilde ik dit haakgeluk ook met mijn kinderen delen. Ze vroegen het overigens ook zelf. "Mama, dat wil ik ook!"

En zo kwam het idee om onze cursus "In 9 stappen naar je eerste gehaakte knuffel", die bedoeld is voor volwassenen, opnieuw uit te vinden. Daaruit ontstond een vrolijke, unieke leermethode waarmee ik mijn oudste dochter én haar vriendinnetjes, ondertussen 8, moeiteloos en met veel fun aan het haken kreeg.

Hoe zou het zijn om ook jouw kind te leren haken?

Ondertussen heb ik verschillende groepen kinderen tussen de 6 en de 9 jaar het plezier van haken mogen laten ontdekken. En elke keer maakt het me blij te zien hoe trots ze zijn dat ze dit ook écht kunnen. Hoe hun eigenwaarde een boost krijgt. Dat kan jij ook!

In 10 lesweken leren ze spelenderwijs alle basistechnieken die ze nodig hebben om een knuffel te haken. Deze basis legt het fundament voor uren creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. 

Dankzij Haken4kids

  • kunnen kinderen al vanaf 6 jaar leren haken
  • heeft je kind na elke les een afgewerkt project (jeej, ik kan dit!)
  • ontwikkelt elk kind spelenderwijs meer inzicht in wiskunde en patronen
  • ontwikkelt de fijne motoriek, die essentieel is bij het leren schrijven
  • stimuleren we creativiteit in al haar vormen
  • voor rechts- én linkshandigen


BESTEL

Ik vind de lessen super tof en creatief. Ik mocht zelf de kleuren van de wol kiezen. Ik vond het in de groep heel gezellig. Het leukste vond ik het muisje haken.  

Femke

Het was heel leuk om te leren haken. We konden ook meteen leuke dingen maken zoals een knuffeltje.

Noor

Wat zit er in het boek?

10 haaklessen

Leer jouw kind stap voor stap haken in 10 haaklessen.

Spelenderwijs leren

Geen saaie patronen, lange projecten of ingewikkelde instructies. Een unieke, op (kinder)maat gemaakte leermethode met slangen die van takken vallen, floepsiewoepsies en toverspreuken maakt van haken een spel.

Afgewerkte projecten

Kinderen hebben een korte aandachtsspanne. In het Haken4Kids traject leren ze die dwarrelde gedachten te bundelen, en om te zetten in daadkracht. Zo komen de werkjes ook daadwerkelijk af.
Video Aspect Ratio: 16:9

Haken4kids

€ 16,95

Haken4kids: Het boek

Dit boek bestaat uit wel 100 pagina's. Je vindt er naast de werkbeschrijving ook een heleboel fotomateriaal én leuke tips.
Het boek is zo uitgewerkt, dat iedereen, ook zonder haakervaring, kinderen kan begeleiden bij hun eerste haakavontuur.

Graag alles op maat?

Haken4kids inclusief startpakket

Wij maken het je graag gemakkelijk en voorzien graag een pakket op maat voor jou. We leggen meteen alles het juiste materiaal in je winkelmandje.  
Daarna kies jij zelf wat je wel en niet in je startpakket wil.

Zo heb jij meteen alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.
Dat scheelt weer een hele hoop zoekwerk in de online shop, toch?

Startpakket op maat

ALLES wat je nodig hebt

Op maat aanpasbaar

Snel & makkelijk