kinderen haken online

Haken4kids: Online

Het 10-weken masterplan naar creatieve kids

Meteen toegang
leren haken kinderen

Haken voor kinderen: waarom?

Haken, het is mijn passie. Mijn uitlaatklep om creatief te zijn en lekker te ontspannen na een drukke dag. Ook blijf ik zo elke dag bijleren: wat wiskunde en ruimtelijk inzicht. Haken is mijn manier om tot zelfexpressie te komen. Maar ook een manier om mijn zelfvertrouwen een boost te geven. Jeej, I did it!

Dat wil ik natuurlijk ook voor (mijn) kinderen.

Vroeger gebeurde het nog (al was het saai!), maar nu leren kinderen niet meer haken op school. Dat vond ik oprecht jammer. Als mama van 3 dochters wilde ik dit haakgeluk ook met mijn kinderen delen. Ze vroegen het overigens ook zelf. "Mama, dat wil ik ook!"

En zo kwam het idee om onze cursus "In 9 stappen naar je eerste gehaakte knuffel", die bedoeld is voor volwassenen, opnieuw uit te vinden. Daaruit ontstond een vrolijke, unieke leermethode waarmee ik mijn oudste dochter én haar vriendinnetjes, ondertussen 8, moeiteloos en met veel fun aan het haken kreeg.

kinderen leren haken

Iedereen kan kinderen leren haken

Dankzij het unieke programma van Haken4kids hoef je zelf niet te kunnen haken om aan de slag te gaan. Zo kon onder andere de cast van Familie dankzij het VTM programma Make Belgium Great Again zelf meteen aan de slag om kinderen te leren haken.

Hoe zou het zijn om ook jouw kind te leren haken?

Ondertussen heb ik verschillende groepen kinderen tussen de 6 en de 9 jaar het plezier van haken mogen laten ontdekken. En elke keer maakt het me blij te zien hoe trots ze zijn dat ze dit ook écht kunnen. Hoe hun eigenwaarde een boost krijgt. Dat kan jij ook!

In 10 lesweken leren ze spelenderwijs alle basistechnieken die ze nodig hebben om een knuffel te haken. Deze basis legt het fundament voor uren creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. 

Dankzij Haken4kids

  • kunnen kinderen al vanaf 6 jaar leren haken
  • heeft je kind na elke les een afgewerkt project (jeej, ik kan dit!)
  • ontwikkelt elk kind spelenderwijs meer inzicht in wiskunde en patronen
  • ontwikkelt de fijne motoriek, die essentieel is bij het leren schrijven
  • stimuleren we creativiteit in al haar vormen
  • voor rechts- én linkshandigen


BESTEL

Ik vind de lessen super tof en creatief. Ik mocht zelf de kleuren van de wol kiezen. Ik vond het in de groep heel gezellig. Het leukste vond ik het muisje haken.  

getuigenis kind leren haken
Femke

Het was heel leuk om te leren haken. We konden ook meteen leuke dingen maken zoals een knuffeltje.

ervaring kind leren haken
Noor

Wat zit er in het online programma?

haaklessen kinderen

10 haaklessen

Leer jouw kind stap voor stap haken in 10 haaklessen.

Dankzij de vele video's en stap voor stap uitleg kan elk kind vanaf 6 jaar leren haken.

haakcursus kinderen

Spelenderwijs leren

Geen saaie patronen, lange projecten of ingewikkelde instructies. Een unieke, op (kinder)maat gemaakte leermethode met slangen die van takken vallen, floepsiewoepsies en toverspreuken maakt van haken een spel.
haakpatronen kinderen

Afgewerkte projecten

Kinderen hebben een korte aandachtsspanne. In het Haken4Kids traject leren ze die dwarrelde gedachten te bundelen, en om te zetten in daadkracht. Zo komen de werkjes ook daadwerkelijk af.
haakhulp kinderen

Online haakhulp

Je krijgt toegang tot het Haken4kids forum waar je terecht kan met al je vragen over ons Haken4kids programma.

Dankzij je duidelijke filmpjes lukt het mijn 8 jarige dochter om eindelijk te haken. Ze is linkshandig en mij lukte het niet om het uit te leggen... 

Ik ben ontzettend blij dat we je filmpjes hebben gevonden. 

Frederika
leren haken kind online
€ 19,95

Haken4kids: Online

Dit online programma bestaat uit 10 delen inclusief alle videobegeleiding. Je vindt er naast de werkbeschrijving ook een heleboel fotomateriaal én leuke tips.
Het programma is zo uitgewerkt, dat iedereen, ook zonder haakervaring, kinderen kan begeleiden bij hun eerste haakavontuur.

Startpakket beschikbaar

Ben je op zoek naar al het materiaal om aan de slag te gaan?

Na het afronden van je bestelling krijg je de kans om het startpakket op maat van Haken4kids te bestellen. Zo kan je meteen met het juiste materiaal aan de slag.

startpakket haken kind