Het haakpatroon: Insecten

Haak jouw insecten en maak ze helemaal van jou

BESTEL HET HAAKPATROON

Insecten

Duik in de betoverende insectenwereld met onze nieuwe haakpatronen, geïnspireerd op de prachtige diversiteit van insecten. Van de sierlijke bij tot de  kleurrijke vuurvlieg, elk patroon neemt je mee op een creatieve reis.

Natuurlijke helpers

Insecten, de oudste bewoners van onze planeet, spelen een onschatbare rol in het voortbestaan van ecosystemen. Al ruim 400 miljoen jaar vervullen ze cruciale functies, van bestuiving van gewassen tot het opruimen van organisch afval. Dankzij hun enorme diversiteit vormen ze een integraal onderdeel van de voedselketen en dragen ze bij aan de biodiversiteit.

Laten we hun eeuwenlange bijdrage aan het leven op aarde erkennen en waarderen!

Insecten in de dierentuin

Het Haakbeest bouwt aan een gehaakte dierentuin: het Beestenrijk.

Deze kleurrijke insecten horen daar zeker ook bij. Zie je hoe levensecht ze zjin afgebeeld? Alle belangrijke details van de diersoort vind je erin terug. 

Bouw je deze dierentuin mee uit? Dat kan door je eigen gehaakte insect te maken. Tijdens het haken leer je trouwens nog heel wat bij over je gehaakte dierenvriend. Het patroon staat vol toffe weetjes en leuke foto's.


Insecten haken

Maak ze zoals jij het wil!

NAAR HET PATROON
€ 14,95

Insecten haakpatronen

Dit haakpatroon komt in digitale vorm.


De haakpatronen zijn zo uitgewerkt, dat iedereen, beginner én gevorderde, ermee aan de slag kan. Je krijgt immers toegang tot ons online platform, waar je heel veel extra videomateriaal kan vinden.


Het patroon komt als online haakpatroon, inclusief video's, en kun je afdrukken als PDF.

Wil je graag meteen aan de slag?

Garenpakket op maat

Wij maken het je graag gemakkelijk en voorzien graag een pakket op maat voor jou. We leggen meteen alles in de juiste hoeveelheden in je winkelmandje.   
Daarna kies jij zelf wat je wel en niet in je pakket wil voor jouw insect.

Zo heb jij meteen alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.
Dat scheelt weer een hele hoop zoekwerk in de online shop, toch?

Haakpakket op maat

haakpakket op maat

ALLES wat je nodig hebt

haakmateriaal bestellen

Op maat aanpasbaar

haakmateriaal verzenden

Snel & makkelijk

Wauw! Ze zijn heel knap! Een mooie aanvulling in het beestenrijk. En binnenkort een mooie aanvulling bij de kriebeldiertjes in de klas. 😁

Ninja Claus

Ze zijn prachtig die friemelbeestjes. Binnenkort gaan mijn vriendin en ik naar het Haakbeest inkopen doen. Zit al te bedenken  waar ik ze ga plaatsen in mijn living

Josée Vercammen