Kerstmis bij Het Haakbeest 2023

Van de haakfamilie voor de haakfamilie 💗

Jammer, de kertsswap is volzet

De kerstswap inschrijvingen zijn helaas afgelopen.

Kerstmis, dat is een groot (haak)familiefeest

Wat gaan we doen?

We gaan loten en een leuk kerstkadootje voor elkaar kopen of maken.

Het is een uitwisseling van al dan niet gehaakte kerstcadeautjes

Het is de bedoeling dat je niet weet wie voor jou een kerstkadootje voorziet. Je mag dus ook niet verklappen wie jij uitgeloot kreeg. Zo blijft het spannend tot op de laatste dag. 

Waarom doen we dit?

Onderzoek wijst uit dat geven gelukkig maakt. Iets voor iemand anders doen, daar worden wij als mensen blij van. 

Hoe leuk is het om met iemand blij te maken? Iemand die net zoals jij van haken houdt. Méga, toch?

En als je dan zelf ook nog zo'n zelfgemaakt of goed uitgekozen cadeautje terugkrijgt, dan is dat helemaal tof!

Voor wie is dit?

Kerstmis bij Het Haakbeest is exclusief voor Haakacademieleden.

Je hoeft niet al superlang te haken om mee te doen, je hoeft zelfs geen kadootje te haken. Het mag gelijk wat zijn. Eenvoudige dingen en een vleugje originaliteit zijn vaak minstens even leuk.

Ik ben er zeker van dat jij wel iets leuk kan verzinnen binnen je eigen mogelijkheden.

Je kan wel enkel meedoen als lid van de Haakacademie. Zo wordt onze Haakbeest-familie nog hechter en gezelliger. 

Maak jij nog geen deel uit van onze toffe community, maar wil je er wel graag bij horen? Word nu lid!  En meld je nadien aan voor deze activiteit.

Haakreview Saskia De Cocker

Cadeautjes zonder jarig te zijn.

Saskia De Cocker

Hoe werkt het?

Als je je aanmeld, krijg je van ons een kerstmaatje aangeduid. Dat is de persoon voor wie jij iets moet maken en/of kopen. 

Je  probeert jouw kadootje zo goed mogelijk af te stemmen op wat de persoon in kwestie graag heeft. Daarvoor kan je detective moeten spelen, want deze persoon mag niet weten dat jij voor haar/hem haakt. Je krijgt zowieso alvast een antwoord op een aantal vragen die iedere deelnemer (jij dus ook) opgeeft bij het inschrijven. Zo heb je sowieso een goede basis om van te vertrekken.

Je maakt een cadeautje dat ongeveer 20 euro aan materiaal/aankoop waard is (exclusief verzendkosten). Dat cadeautje mag altijd zelf gehaakt zijn, maar dat hoeft niet. Je mag even goed iets leuks kopen als dat juist voelt voor je.

Je hebt tot de deadline de tijd om een cadeautje te voorzien. Uiterlijk voor de deadline dient jouw pakketje opgestuurd te worden. Wij bezorgen jouw het verzendlabel. Zo heeft de hele groep voor onze live zoom call haar kadootje ontvangen. Op 16 januari gaan we alle kadootjes samen uitpakken ❤.

Belangrijke data:

Inschrijven: tot 14 november

Toekennen kerstmaatje:15 november
Deadline verzenden kerstpakketje: 5 januari

Live samen uitpakken: 16 januari

Haakrieview Nele Tollenaere

Iemand anders gelukkig maken en iets ontvangen waar veel liefde en tijd in is gestopt, dat is leuk!

Nele Tollenaere

Alles over je swap-match ontdekken...

Een swap is niet alleen leuk omdat je er iemand blij mee kan maken, en zelf verrast wordt door een origineel cadeau. Het is ook dé uitgelezen manier om andere mensen te leren kennen die net zoveel houden van haken als jij. 

Samen brainstormen en elkaar met ideetjes helpen is minstens even leuk.

Na aanmelding krijg je daarom toegang tot onze Kerst 2023-groep binnen de Haakacademie. Daar kun je zoveel als je wil over jezelf vertellen, maar ook subtiel vragen stellen (en hopen dat je ontvanger antwoord).

Schrijf je hier in voor 

Kerstmis bij Het Haakbeest 2023

Aanmelden voor de Kerstmis bij Het Haakbeest doe je als volgt: 


Stap 1: Lees aandachtig de voorwaarden hieronder door. Ben je overal mee akkoord? Vink ze dan aan en bevestig. Je wordt dan doorgeleid naar stap 2.

Stap 2: Reken het verzendlabel af (7,50 euro, verzenden via PostNL). Alleen daarmee mag je cadeautje worden verstuurd. Je mag niet zelf een label aanmaken of via een andere partij versturen. Zo kunnen wij goed opvolgen dat iedereen zijn of haar kadootje ontvangt.
Na het afrekenen van het label krijg je van ons een bevestigingsmailtje dat je meedoet. Pas dan is je aanmelding in orde! 

Stap 3: Voeg jezelf toe tot de Kerst 2023 groep in de Haakacademie.

Inschrijven voor Kerst 2023

Door in te schrijven ga je akkoord met de volgende voorwaarden:


  • Ik ben haakacademielid en kies voor de knop "Ik ben lid & doe mee"
    of Ik word graag lid aan geweldig kortingstarief en kies voor de knop "Ik word lid & doe mee"
  • Ik ga de verbintenis aan om een cadeau ter waarde van 20 euro naar de aangewezen match te versturen, voor 5 januari 2023. Doe ik dat niet, draag ik de kosten voor een waardebon van 50 euro voor Het Haakbeest als troostprijs voor mijn (teleurgestelde) match.
  • Ik geef toestemming dat mijn adresgegevens (adres in België of Nederland) worden doorgegeven aan 1 persoon (mijn match) binnen de Kerst 2023 groep. 
  • Ik bevestig dat ik de gegevens die ik toegestuurd krijg voor mezelf houdt en niet doorgeef aan derden. Ik gebruik ze ook alleen om het cadeautje te versturen en vernietig ze daarna. 
  • Ik begrijp dat het cadeautje goed verpakt moet worden en verzonden met het label van PostNL dat Het Haakbeest zal bezorgen. Ik geef het pakketje af aan één van de PostNL punten in mijn regio. Voor België vind je zo'n punt via: https://www.postnl.be/locatiewijzer .Voor Nederland: https://www.postnl.nl/locatiewijzer.

Inschrijvingsperiode is afgelopen