eucerin microbioom

Gratis haakpatroon: microbioom

Microbioom in samenwerking met Eucerin

Toegang tot het haakpatroon

Je microbioom als verdediger

Steeds meer wijst uit dat de huid een belangrijk onderdeel is van ons immuunsysteem. We zijn er vaak niet lief voor: we werken met toxische stoffen (denk maar aan wat je in je poetskast hebt staan), gebruiken make-up, en lopen elke dag tussen de uitlaatgassen.

Het merk Eucerin doet eigen onderzoek naar de allerbeste producten om je huid te beschermen. Zo ontwikkelden ze een nieuwe "pH5 lijn". Een lijn producten zoals douchegel en lotion met een neutrale pH waarde. Die pH is belangrijk, want daardoor blijft het zogeheten microbioom dat op je huid zit intact. 

Voor de promotie van een nieuwe lijn producten van het bekende merk Eucerin, creeërden we deze leuke vertegenwoorder van het microbioom. Het gehaakte popje maakte deel uit van hun promocampagne

 

Wat is een microbioom?

Het is de verzameling aan organismen (bacteriën, virussen en schimmels) die op je huid leven, en de eerste barrière vormen tegen schadelijke organismen. Zonder microbioom zouden andere bacteriën vrij spel hebben, en dat willen we natuurlijk niet! Ons microbioom goed verzorgen is dus ook heel belangrijk.


Met dit haakpatroon geven we een gezicht aan het nogal moeilijk te bevatten orgaan dat het microbioom is. Op die manier is het veel gemakkelijker uit te leggen én blijft het beter hangen!
Dankzij onze warme community in de Haakacademie, konden we 40 microbiomen afleveren aan Eucerin. Deze werden verdeeld in de promopakketten van de nieuwe zeeplijn. Zo kunnen zij hun promotie kracht bij zetten, en laten wij zien aan de beautywereld dat haakwerk heel divers kan zijn.

Dikke dankjewel aan iedereen die heeft meegeholpen om dit project te verwezenlijken!

eucerin

Speciaal voor Eucerin, nu voor jou

Het patroon is vrij toegankelijk en mag door iedereen privé worden gebruikt en gehaakt. 

Misschien vind je het leuk eentje cadeau te doen aan de apotheek in je buurt? Dat mag! Zij vinden het vast leuk om in hun etalage te zetten. 

Natuurlijk is het ook gewoon een héél tof figuur. Ik ken wel wat kinderen die hier heel blij van zouden worden. Lees even verder, want je krijgt van ons veel meer dan dit patroon. 

Onze gratis haakpatronen zitten allemaal in onze online community, de Haakacademie. Naast dit microbioom, vind je er nog veel meer leuke én gratis haakpatronen. Die krijg je er gewoon allemaal in één keer bij. 

Je ontvangt immers een login-code, die je toegang geeft tot ons online platform. Daardoor kan je genieten van alle voordelen die het heeft: altijd toegang tot alle gratis patronen van Het Haakbeest, veel videobegeleiding en aparte versies voor linkshandigen. 

En nog leuker: er komen steeds nieuwe patronen bij. 

Gratis haakpatronen

  • Direct toegang tot alle gratis haakpatronen
  • Voor beginners en gevorderden
  • Met een speciale versie voor linkshandigen
  • Inclusief duidelijke instructievideo's 
  • Van een appeltje tot een mini-regenboogvis
  • Inclusief andere projecten zoals de pleegzorgpopjes van Make Belgium Great Again voor VTM, en de sleutelhangers voor Special Olympics.
  • Inclusief veerkrachtig vogeltje
VRAAG METEEN JOUW GRATIS TOEGANG AAN
ervaringen het haakbeest

Wenneke Coessens

Een aanrader

Superblij om jullie ontdekt te hebben. Een aanrader voor al diegene die beginnen met haken of voor gevorderden!

Haakpatronen, we begeleiden je stap voor stap

begeleiding bij leren haken

We vertellen het

Voor beginners én gevorderden
Voorbeelden knuffels haken

We tonen het

Duidelijke foto's
video's hoe leer je haken

We demonstreren het

Uitgebreide videobegeleiding
Haakhulp van het haakbeest

We helpen je

Haakhulp bij elke stap
snel leren haken

We beloven het

Gegarandeerd resultaat
haken voor linkshandigen en rechtshandigen

We werken het uit

Voor links én rechtshandigen
€ 40
€ 0,-

Collectie gratis haakpatronen

Krijg meteen toegang tot alle gratis haakpatronen in onze haakacademie.


Gebruik de knop hieronder om meteen alle benodigdheden voor het microbioom mee in te laden in jouw winkelmandje. Zo kan je meteen aan de slag met de juiste materialen.


Tip: Via de knop krijg je alles te zien wat je voor dit microbioom nodig hebt. Pas alles vervolgens naar eigen wens aan, dan maken wij voor jou met veel plezier een pakket op maat 😉. Je krijgt 3 microbiomen uit 2 bolletjes witte katoen.

Bonus

Willen jouw kinderen, kleinkinderen, neefjes of nichtjes ook haken?


De introductielessen van het Haken4kids programma om samen aan de slag te gaan krijg je gratis bovenop de rest ;)

leer knuffels haken voor kinderen

Gratis haakpatronen

Ga er meteen mee aan de slag