gehaakte giraf

Het haakpatroon de giraf (mini)

Haak jouw eigen giraf.

Bestel het HAAKPATROON

Deze kleine babygiraf is pas geboren. Hij viel bij zijn geboorte zo'n 2 meter naar beneden. Een babygiraf heeft lichtgekleurde vlekjes.  Ze zullen donkerder worden naarmate hij ouder wordt. 

Ook al is zijn nek superlang, toch heeft hij -net als wij- slechts 7 nekwervels. De papa van onze babygiraf doet af en toe aan nekworstelen met zijn mannelijke vrienden. 

Dit grootste dier ter wereld is een grote vriendelijke reus, maar ook een beetje een eenzaat. Alleen tussen mama en baby bestaat een innige band. 

haakpatroon downloaden giraf

Voor beginners én gevorderden

Dit haakpatroon is per toer volledig uitgeschreven. De beschrijving is gedetailleerd: ook het borduren van mondjes en wimpers wordt precies uitgelegd.
fotohandleiding haakpatroon giraf
Beelden zeggen soms meer dan duizend woorden. Daarom telt ons haakboek meer dan 60 pagina's met heel veel duidelijke foto's. Zo kan jij altijd vlot verder.
patroon gehaakte giraf video
In onze haakacademie kan je terecht voor extra videobegeleiding. Deze tips zetten de puntjes op jouw haak-i ;).
haakhulp gehaakte giraf
Zit je toch nog met een vraag? In de haakacademie lossen we ze allemaal bliksemsnel voor je op.
gehaakte giraf
Of je nu beginner of gevorderde bent: jij wil een creatie om trots op te zijn. Met dit haakpatroon ben je 100% zeker van een resultaat nét als op de foto.
haakpatroon vis
€ 7,5
€ 4,95

Mini Giraf digitaal patroon

Dit digitale patroon bestaat uit wel 72 pagina's. Je vindt er naast de werkbeschrijving ook een heleboel fotomateriaal én leuke weetjes over de giraf.
Het boek is zo uitgewerkt, dat iedereen, beginner én gevorderde, met het haakpatroon aan de slag kan. Je krijgt immers toegang tot ons online platform, waar je heel veel extra videomateriaal kan vinden.

Deze giraf wordt met katoen op haaknaald 2,5 mm zo'n 25 cm hoog.

Toch behoefte aan alles op maat?

haakpakket giraf

Wij maken het je graag gemakkelijk en voorzien graag een pakket op maat voor jou. We leggen meteen alles in de juiste hoeveelheden in je winkelmandje.   
Daarna kies jij zelf wat je wel en niet in je pakket wil voor jouw giraf.

Zo heb jij meteen alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.
Dat scheelt weer een hele hoop zoekwerk in de online shop, toch?

haakpakket op maat
haakmateriaal bestellen
haakmateriaal verzenden