Haken voor Special Olympics Belgium

Zet jouw haaknaald in voor

Special Olympics Belgium

LEES VERDER
+20.000 atleten

die een aangepaste sport beoefenen

25 sporten

van judo tot floorball

1 doel

een inclusieve samenleving

Kevin De Bruyne Special Olympics Belgium

Steun het goede doel

Special Olympics wil het leven van mensen met een verstandelijke beperking veranderen. Ze organiseren wereldwijd voor deze mensen sportactiviteiten. Net zoals de échte Olympische Spelen, maar dan aangepast.

Het Haakbeest ontwierp een uniek haakpatroon naar het voorbeeld van het sportlogo van Special Olympics Belgium, gebruikt voor de verschillende sportdisciplines.

Via deze pagina krijg jij gratis toegang tot het volledige haakpatroon.

Samen staan we sterk

Samen met onze community in de Haakacademie maakten we al heel wat exemplaren van dit popje. Die zijn geschonken aan Special Olympics, en kan je als steun aankopen via hun webshop. 
Hier kun je een afgewerkte exemplaar aankopen. 

Op dit moment hebben we geen afgewerkte exemplaren meer nodig. 

Wil je graag het patroon zelf ook haken? Lees dan verder!

Ook een popje haken?

Het patroon van dit popje mag je gebruiken voor eigen gebruik. In ruil vragen we dat je dan Special Olympics mee in de kijker zet.

Dat kan door het sponsorbedrag dat je (vrijwillig) kan bijdragen bij het aanvragen van dit patroon, maar dat kan ook door je creatie te delen op sociale media en daarin Special Olympics en Het Haakbeest te taggen. Vertel je vrienden en familie erover, en stimuleer anderen om een popje aan te kopen.

Deze organisatie verdient de spreekwoordelijke "pluimen in hun gat", en hebben zeker nog zichtbaarheid én sponsoring nodig.

Vandaag krijg je gratis toegang tot het besloten stukje voor het popje van de Special Olympics in onze Haakacademie. Daarmee krijg jij meteen toegang tot:


  • Alle informatie over welk materiaal je kan gebruiken
  • Het volledige patroon van het popje
  • Alle video begeleiding om het popje te haken
  • Een inspiratiebord
  • De goede doel community in de Haakacademie

BONUS: Vraag hier je toegang aan en we geven meteen toegang tot ALLE gratis patronen van Het Haakbeest die we weggeven. Zo mis je er geen enkele ;).

Als je op deze link klikt, kom je op een afrekenpagina. Maak je geen zorgen, je zal zien: het bedrag staat op nul.
Met het invullen van je gegevens daar krijg je meteen toegang tot het gratis gedeelte van ons online platform, de Haakacademie.