Leer knuffels haken

Stap voor stap videobegeleiding

Laat je begeleiden bij elke stap naar jouw gehaakte knuffel

Krijg direct toegang
Leer haken video

Stap voor stap video's

Met ons boek "In 9 stappen naar je eerste gehaakte knuffel" kan je zo aan de slag. Meer dan 30.000 haak(st)ers gingen je alvast voor met een hele hoop leuke beertjes als resultaat. Wij maken het graag nog leuker voor je met volledig uitgewerkte video's die je van A tot Z begeleiden in dit haakavontuur.


Zo weet je exact wat de bedoeling is en ben je er vast en zeker zo mee weg. Wij zijn er 100% van overtuigd dat ons boek, samen met de video's, jou een hele hoop haakplezier gaan bezorgen. Met een resultaat om trots op te zijn.

Wat anderen hierover vertellen:

De academie is de max en duidelijk uitgelegd, zoals al jullie patronen. Stap voor stap, zelfs voor een leek die pc tablet of smartphone niet goed kent Ik heb in ieder geval een snelknop op mijn tablet gezet op de eerste pagina hoef ik niet ver te zoeken  Wie terug wil haken of leren haken, is de academie de uitkomst!!! en alles voor zowel links- als rechtshandigen. Dus geen reden om het uit te stell.

Getuigenis leer haken
Ann

Een hele dikke proficiat met de HAAKACADEMIE! Waw, dat is echt geweldig! Je kan er echt alles op vinden!
Echt onmogelijk om dit alles op één namiddag te lezen! Echt een uitgebreid naslagwerk!
Dikke proficiat aan Het Haakbeest, ik vind het alvast SUPER!! PROFICIAT!!

Ervaring leer haken
Vera
Videobegeleiding leer hake
€ 10
€ 5,-

Videobegeleiding

Om jouw eerste haakstapjes de fun te geven die ze verdienen, krijg jij nu meteen toegang tot de videobegeleiding voor "In 9 stappen naar je eerste gehaakte knuffel". Want als jij zelfs nog maar half zo veel plezier aan haken beleeft als wij doen, dan zijn we zeker: dit gaat ook voor jou superleuk worden!


Vul via de knop snel je gegevens in. Het duurt slechts 40 seconden.
Dit aanbod komt niet meer terug. Je zal er geen spijt van krijgen. Beloofd.