Algemene voorwaarden Haakacademie

Wij bij Het Haakbeest houden niet van kleine lettertjes, maar wel van goede afspraken. Zo weten we allebei wat onze rechten en plichten zijn.

Even technisch wie we zijn: HET HAAKBEEST valt onder JuSt Services BVBA met ondernemingsnummer 0893 572 017 en als vestigingsadres Rijmenamsesteenweg 10, 3150 Haacht.


Opzeggen zonder zorgen

Jouw lidmaatschap zien we natuurlijk heel graag komen :).

Omdat we je graag alle vrijheid geven om de Haakacademie uit te proberen kan je binnen de 14 dagen kosteloos annuleren. Zo loop je geen risico en kan je zonder zorgen op ontdekking gaan. Hierop is echter één uitzondering. Van zodra er met het lidmaatschap haakpatronen worden gedownload is een terugbetaling niet meer mogelijk. Het stopzetten van jouw lidmaatschap kan wél altijd en op elk moment.

Ook als je langer dan 14 dagen lid bent kan je dus zonder zorgen opzeggen. Geen opzegkosten, geen opzegtermijn, geen gedoe. We maken het heel simpel. Zeg je op uiterlijk 3 werkdagen voor je verlenging of vernieuwing? Dan zorgen wij ervoor dat we je abonnement tijdig stopzetten. Je reeds betaalde periode loopt dan uit en je behoud alle toegang tot de dag voor je geplande vernieuwing.

Je lidmaatschap kan een maandelijks, 3-maandelijks of jaarlijks lidmaatschap zijn. Bij kortingsacties kan het zijn dat enkel bepaalde termijnen beschikbaar zijn. Het opzeggen van je lidmaatschap kan uitsluitend en heel eenvoudig via http://opzeggen.haakacademie.be.


Meegroeigarantie

Jouw lidmaatschap krijgt van ons een meegroei garantie.

Dit wil zeggen dat jouw bijdrage vastligt. Ook als de waarde van het lidmaatschap verhoogt, ook als we de haakacademie uitbreiden.Jij groeit gegarandeerd mee en zal nooit meer betalen voor het lidmaatschap dan jouw huidige bijdrage, levenslang, zolang je lid blijft. Zo kan je vollop genieten van alle nieuwe patronen en extra's dat we voor je toevoegen. kortom, er is geen prijsstijging mogelijk.


Beste prijsgarantie

Je krijgt van ons ook een beste prijsgarantie. Niets zo frustrerend als ergens lid worden en een maand later een betere actie zien. Wel, niet bij Het Haakbeest. De prijs die jij betaald is de beste prijs. Zo weet jij dat jouw huidige actie de beste keuze is. Zie je in de toekomst toch een andere actie van ons verschijnen waarbij er een betere jaarlijkse bijdrage mogelijk is? Dan heb ook jij recht op die betere prijs. Zo belonen wij de langste leden met de beste prijs voor het lidmaatschap.

Deze garantie is uiteraard niet van toepassing op éénmalige acties zoals een proefmaand of een éénmalige kortingsactie.


Betalingsmogelijkheden

We maken het je zo makkelijk mogelijk. Er zijn een hele reeks betaalmogelijkheden via de "Lid worden" pagina van de Haakacademie. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw lidmaatschap per e-mail of telefonisch door te geven aan de hand van jouw bankrekening nummer (IBAN nummer).

Na jouw eerste betaling lopen alle volgende betalingen automatisch, zo kunnen we jou ook daar ontzorgen. Uiteraard stopt elke automatische betaling samen met de opzegvoorwaarden eerder vermeld.


Algemene voorwaarden van Het Haakbeest

De Haakacademie is een product van Het Haakbeest en vallen onder de algemene voorwaarden van Het Haakbeest. Deze voorwaarden zijn altijd van toepassing, met uitzondering van de voorwaarden op deze pagina vermeld. De voorwaarden hier vermeld gaan boven die van Het Haakbeest. In dat geval blijven alle onaangepaste voorwaarden gelden.

Lid worden van de Haakacademie houdt in dat je de voorwaarden op deze pagina samen met de algemene voorwaarden van Het Haakbeest aanvaardt.