Haakcursussen

Leren kan altijd

Amigurumi haken (beginners)

Leer knuffels haken zoals het popje voor Frances Lefebure. Dankzij deze uitgebreide cursus boordevol video's leer je meteen je eerste beertje haken. Zo kom je al hakend alle basistechnieken tegen om knuffels te haken.
Leer kinderen haken

Haken4kids

Ga met je (klein)kinderen aan de slag en leer ze haken. Dankzij dit programma hoef je zelf niet te kunnen haken om kinderen vanaf 6 jaar aan het haken te krijgen.

NIEUW: Pluizig garen

Heb jij ooit al een bolletje pluizig garen gekocht in de winkel, gewoon omdat het zo lekker zacht was maar ging je er nooit mee aan de slag? Met deze cursus kan je elk pluizig garen aan! Ook als beginner.
Haakacademie - het platform voor knuffels haken

Alles? Word lid!

Als lid van de Haakacademie krijg je direct toegang tot alle haakcursussen + haakpatronen + webinar opnames + toegang tot onze super gezellige haakcommunity.

Meer over onze haakcurssen vind je hieronder

Leer haken

Met ons "Leer haken voor beginners programma" kan je zo aan de slag.

Meer dan 60.000 haak(st)ers gingen je alvast voor met een hele hoop leuke beertjes als resultaat. Wij maken het graag nog leuker voor je met volledig uitgewerkte video's die je van A tot Z begeleiden in dit haakavontuur.


Zo weet je exact wat de bedoeling is en ben je er vast en zeker zo mee weg. Op deze manier heb je meteen alle technieken goed onder de knie en kan je na je eerste haakproject alle patronen van Het Haakbeest aan.Wij zijn er 100% van overtuigd dat ons Leer haken programma, jou een hele hoop haakplezier gaan bezorgen. Met een resultaat om trots op te zijn.


Haken4kids

Hoe zou het zijn om ook jouw (klein)kind te leren haken?


Ondertussen hebben heel wat kinderen tussen de 6 en de 9 jaar het plezier van haken mogen laten ontdekken. En elke keer maakt het me blij te zien hoe trots ze zijn dat ze dit ook écht kunnen. Hoe hun eigenwaarde een boost krijgt. Dat kan jij ook!

In 10 lesweken leren ze spelenderwijs alle basistechnieken die ze nodig hebben om een knuffel te haken. Deze basis legt het fundament voor uren creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. 

Nieuw: Pluizig garen

Heb jij ooit al een bolletje pluizig garen gekocht in de winkel, gewoon omdat het zo lekker zacht was?

Eens thuisgekomen, verandert dat bolletje in pure horror. Wat Is DAT! Je ziet geen steek, je kunt niet eens een magische ring maken omdat de draad breekt, en uithalen gaat ook al niet.

Wie heeft dat bedacht, zeg?

Jaloers kijk je naar de mooie creaties die je ziet online. Waarom kunnen zij dat wel? De beste tip die jij kreeg, was: "haak gewoon op je gevoel". 🙄


I feel you!


Daarom maakte ik een concreet stappenplan waarmee je met élk pluizig bolletje aan de slag kan. Technieken die ook werken voor beginners. En ik kan je meteen geruststellen: "haak op je gevoel" zit er niet bij 😉


Toegang tot alle cursussen? Word lid!

Haakacademie - het platform voor knuffels haken
arrow_drop_up arrow_drop_down