arrow_drop_up arrow_drop_down

Het Haakbeest in de media

Bekijk en beluister de leukste interviews & nieuwsartikels van Het Haakbeest

PERSINFORMATIE
5 september 2019
21 februari 2018
15 februari 2018
22 september 2017 - Hobby Creatief Salon Mechelen
12 februari 2016
23 februari 2016

26 november 2014 - De Madammen

Persinformatie

over Elke Wellens

Elke Wellens is ontwerpster, auteur, specialist in knuffels haken en bezielster van Het Haakbeest. Samen met Stephane Stiévenart wil ze een dierentuin vol gehaakte knuffels uitbouwen. 

Laat je meevoeren in de wereld van Het Beestenrijk, de online dierentuin voor gehaakte dieren.

De eerste Haakacademie van België 

HAACHT – Het Haakbeest, dé haakwinkel in Haacht, lanceerde op maandag 24 juni 2019 om 20u00 de Haakacademie. 
Hét platform voor iedereen die knuffels haakt.

De Haakacademie is de springplank naar een dierentuin van 500.000 gehaakte knuffels in de Nekkerhal in Mechelen in 2024. Om hier te geraken is het de missie van Het Haakbeest om #iedereenaandehaak te krijgen.

Dankzij de Haakacademie is dit nu voor iedereen binnen handbereik. Zo kan je in de academie terecht voor een volledige cursus inclusief videomateriaal die je in 9 stappen je eerste knuffel laat haken.

Daarnaast biedt de Haakacademie een schat aan originele haakpatronen met wel meer dan 100 verschillende keuzes, telkens volledig uitgewerkt voor rechts én linkshandigen. Uniek in de wereld.

Tenslotte brengt de Haakacademie alle haak(st)ers bij elkaar in een beveiligd platform waar alle creaties met elkaar gedeeld kunnen worden. Het belangrijkste aspect hierin is uiteraard de steun en hulp die de Haakcommunity samen met Het Haakbeest aanbied zodat al jouw haakvragen vlot en snel beantwoord worden.

De Haakacademie: Hét platform voor iedereen die knuffels haakt.

Uniek en voor rechts- én linkshandigen volledig uitgewerkt.

Wil je er graag meer over weten? Surf naar haakacademie.be.

Over het Haakbeest

Het Haakbeest is een online webshop en fysieke winkel in Haacht met alles wat je nodig hebt om knuffels te haken. Doorlopend worden eigen ontwerpen, patronen en pakketten bedacht met nieuwe knuffels en concepten. Wat in 2013 begon als een hobby in Boortmeerbeek is ondertussen uitgegroeid tot een échte winkel in Haacht met een team van haakgezinden & een online haakcommunity.