haakpatroon ontwerpen

Ontwerpwedstrijd: Helden van hier

Ontwerp je eigen popje met de hulp van het GREAT haakpatroon.

LEES VERDER
1.000+ popjes

mochten we reeds bewonderen

700+ hakers

gingen je reeds voor

oneindig

veel ontwerpmogelijkheden

gratis haakpatroon ontwerpen

Haak je eigen held

Terwijl het in de meeste huizen stil en rustig is, werken er elders mensen keihard voor ons.

In de eerste plaats denk je dan aan dokters en verplegers, maar ook postbodes, brandweermannen, zorgkundigen, chauffeurs, supermarktpersoneel,... Allemaal zijn ze druk in de weer om dit gevecht met het Coronavirus aan te gaan.

Om ze een hart onder de riem te steken, zou het geweldig zijn deze mensen ook echt een gezicht te geven. Ik maakte alvast een start met het ontwerp van een verpleger met mondkapje, en een doktersjas.

Maak jij ook jouw held?

Haaksters over hun ervaring

getuigenis gratis haakpatroon
Liesbeth Parthoens
Deze popjes waren de max om te maken. Ten eerste omdat het patroon zo geschreven is dat het heel gemakkelijk te haken is (zoals alle patronen van het haakbeest). Ten tweede ondanks dat het 1 patroon je er enorm veel creativiteit en variatie in kwijt kunt, geen enkel popje is hierdoor hetzelfde.
ontwerp haakpatroon getuigenis
Cathy Foulon
De popjes zijn niet moeilijk om te haken, mede dank zij het duidelijk uitgeschreven patroon van Elke. Ik vind het wel straf dat hetzelfde patroon resulteert in 1000 verschillende popjes...
ontwerpen ervaring
Cindy De Wolf
De popjes zijn superfijn om te maken. Een heel gemakkelijk patroontje waarbinnen je met je eigen creativiteit alle kanten uitkunt. Er zijn oneindig variaties mogelijk en dat maakt dat het nooit saai wordt om aan te haken.
gratis haakpatroon pop

Haak je eigen popje

Ontwerp je held op basis van het Popje Great dat we maakten voor de Pleegzorg. Via de link hieronder krijg je gratis toegang tot het besloten stukje over dit patroon in onze Haakacademie. Daarmee krijg jij meteen toegang tot:


  • Alle informatie over welk materiaal je kan gebruiken
  • Het volledige patroon van het popje
  • Alle video begeleiding om het popje te haken
  • Een inspiratiebord
  • De "Great popje" community in de Haakacademie

BONUS: Vraag hier je toegang aan en we geven meteen toegang tot ALLE gratis patronen die we via verschillende acties weggeven. Zo mis je er geen enkele ;).

Als je op deze link klikt, kom je op een afrekenpagina. Maak je geen zorgen, je zal zien: het bedrag staat op nul.
Met het invullen van je gegevens daar krijg je meteen toegang tot het gratis gedeelte van ons online platform, de Haakacademie.