Proefhaakteam

Ben jij onze Sherlock voor onze haakpatronen?

Haakwerk in de knoop

Hoe werkt het?

Het proefhaak-team zorgt er mee voor dat al onze patronen puntjes op de i hebben. Zo zijn onze patronen voor iedereen, ook voor een beginnende haker, leesbaar, begrijpbaar en duidelijk. Want wij vinden dat haken altijd fun moet zijn! 

Als proefhaker heb je dus een heel belangrijke taak: je draagt bij aan het plezier van anderen. We vinden het daarom belangrijk dat je nauwgezet, punctueel en bovenal heel enthousiast bent. 

Wat wordt er van mij verwacht?

Als proefhaker wordt verwacht dat je het volledige patroon na-haakt in de vorm waarop het is geschreven, met het garen waarvoor het is bedoeld. We verwachten dat jij je (net zoals wij dat doen) strikt aan de deadline houdt die is voorop gesteld. Ook verwachten we dat je het hele project grondig bestudeerd en bekijkt. Je krijgt van ons daarvoor een template met waar je moet op letten.

Hoe gaat dat proefhaken in zijn werk? 

Als je wordt geselecteerd als lid van ons proefhaak-team, krijg je elke keer bij een nieuw patroon de kans om je kandidatuur in te dienen. We geven altijd duidelijk aan tegen welke deadline het project af moet zijn, en hoeveel geschatte uren je nodig hebt om het project af te werken. Zo krijg je geen project voorgeschoteld dat je niet ziet zitten, of waar je geen tijd voor hebt. 

What’s in it for me? 

Als je wordt geselecteerd krijg je toegang tot ons nieuwste (verborgen) haakpatroon in onze haakacademie, levenslang. Je mag dan aan de slag met eigen materiaal om dit haakpatroon na te maken. Wel in dezelfde "soort" garen en met de juiste haaknaald maat. Vervolgens neem je een foto van jouw haakwerk en stuur je ons jouw opmerkingen door. Jouw gehaakte creatie én het haakpatroon mag je zelf houden.

Hoe word je lid van ons team?

Om er zeker van te zijn dat wij bij elkaar passen, en dezelfde waarden en normen bij ons dragen, houden we een selectieprocedure voor onze proefhakers. 

  • STAP 1: Meld je aan! We hebben natuurlijk jouw gegevens nodig om met je samen te kunnen werken :). Dat kan via het inschrijfformulier.
  • STAP 2: Onderteken de samenwerkingsverklaring. Zo blijven al onze patroon geheim tot op het juiste moment.
  • STAP 3: Je ontvangt een proefpatroon dat dient als selectiepatroon. Dit proefpatroon is een bonuspatroon, dat je met eigen restjes garen kan afwerken. Op het afwerken van dit patroon staat geen deadline, maar het geeft ons uiteraard wél een indicatie hoe snel en efficiënt jij een patroon afwerkt.
  • STAP 4: Je dient je opmerkingen in. Jouw kwaliteiten als proefhaker worden gequoteerd op basis van jouw opmerkingen op dit patroon. Het zal bepalen of je al dan niet wordt geselecteerd en deel kan uitmaken van ons team. Doe dus je best!
  • STAP 5: Je krijgt van ons de bevestiging of je al dan niet deel uit zal maken van ons officiële proefhaak-team.
  • STAP 6: Vanaf dan kun je telkens bij een nieuw patroon jouw kandidatuur indienen. We kiezen telkens andere mensen uit, dus jij zal er niet altijd, maar wel af en toe, bij zitten! Een kandidatuur kan je enkel indienen voor een patroon waarvoor je van ons een oproep e-mail ontvangt. Hou dus je mailbox goed in de gaten!

Ben je al lid van ons proefhaak-team? Dan vind je hieronder alle links die je nodig hebt om je project af te werken: 

Samenwerkingsverklaring: Via dit document verklaar je onze patronen en ontwerpen geheim te houden tot de lancering ;).
Indienen kandidatuur: Voor elk nieuw ontwerp kun je je kandidaat stellen. Dat doe je via dit formulier. (Enkel mogelijk als je de oproep e-mail ontving.)
Indienen opmerkingen: Al jouw opmerkingen voor een project worden verzameld in dit opmerkingenformulier. (Enkel als geselecteerd proefhaker voor een patroon)
Uitschrijven: Is het toch niks voor jou? Dan kun je je altijd uitschrijven via deze link. Je ontvangt dan geen mailtjes meer over het proefhaken van ons. (Jammer!)