haakteam

Event-team

Ga jij mee op haak-avontuur?

vrijwilliger op haakbeurs

Achter de schermen van Het Haakbeest

Hoi haakliefhebber,

Wij van Het Haakbeest willen #iedereenaandehaak. Zo kan je aan de slag met ons boek "In 9 stappen naar je eerste gehaakte knuffel", het startpakket en uiteraard de haakacademie.

Daarbovenop willen we de Mechelse Nekkerhallen met een dierentuin van 500.000 gehaakte knuffels vol krijgen tegen 2024. Dus ook diegene die al vol haakkriebels zitten, nemen we graag mee op sleeptouw. 

En om dat te verwezenlijken, is het belangrijk dat iedereen Het Haakbeest leert kennen. En daarom, daarom staan we ieder jaar op een aantal leuke hobbybeurzen. Met een stand van 6, 12 of soms wel 15 meter lang. Om iedereen aan de haak te krijgen. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd, toch? 

Zo zorgen we ervoor dat Het Beestenrijk groeit, dat het aantal hakende mensen groeit, dat kinderen weer terug de haakkriebels krijgen, en dat er niemand is die zich ooit nog verveeld (ah, nee, want als haker/haakster heb je altijd wat omhanden). 

Maar iedereen aanspreken en vertellen over onze missie, dat kunnen we niet alleen. Want ook al babbelt Stephane behoorlijk snel, toch lukken die soms wel 30.000 bezoekers niet allemaal tegelijk ;). En ook wij moeten af en toe eens naar het toilet.

Dus… hebben wij op die momenten een groter team nodig. Een team dat zin heeft om te vertellen hoe leuk haken is. Een team dat enthousiasme over heeft om door te geven aan anderen. 

Wil jij daaraan meewerken? Dan vertellen we graag welke kwaliteiten wij zoeken:

vrijwilliger haken

Je bent enthousiast

Als het over haken gaat, dan kan je wel uren vertellen.

helpen bij haken

Je bent spontaan 

Het maakt je niet uit met wie je praat. Jij praat graag.

vrijwilliger haakhulp

Je bent geduldig

Ook al moet je iets 300 keer uitleggen, je doet het steeds met een glimlach.

haakavontuur

Je bent gepassioneerd door haken

Je wordt er blij van. Elke keer opnieuw. Net zoals wij.

haakbeurs helpen

Je hebt tijd (af en toe)

Je kan je minimaal één volledige dag vrijmaken (doordeweeks of in het weekend).

beurs helpen

Je bent discreet

Jij krijgt soms als eerste nieuwe lanceringen te zien.

Nog steeds keiveel zin om samen met ons iedereen aan de haak te krijgen? Voel je je aangesproken in dit profiel? Dan wil je vast ook weten hoe we werken:

  • Je krijgt bij elke beurs de kans om je aan te melden voor één of meerdere dagen. 
  • We gaan met het voltallige team lekker brunchen om elkaar goed te leren kennen, op elkaar in te spelen én om je alles uit de doeken te doen (inclusief onze geheimpjes  over de aankomende beurs.
  • ’s Ochtends op de beurs ontvangen we je graag voor een lekker ontbijt, zodat we er goed in kunnen vliegen. We nemen dan ook de laatste dingen met je door. 
  • Go for it: babbelen, babbelen, babbelen :). En genieten! Dit is ook jouw moment!
  • Natuurlijk zorgen we voor de catering op de dag dat je op de beurs staat. Je hoeft niks te voorzien, wij zorgen er voor dat je niks te kort komt. 
  •  We sluiten de dag graag rustig en samen af. Haakbeest, ahoi!

Zeg je YES? Klik dan op de knop hieronder.

We want you (for the Haakbeest-army)!

Creatieve groeten,

Het Haakbeest- team

arrow_drop_up arrow_drop_down