Inspiratie nodig voor een leuk kado? Hier zijn enkele tips.
30 april 2022 
2 min. leestijd

Inspiratie nodig voor een leuk kado? Hier zijn enkele tips.

Verjaardagsfeestjes, communies, moederdag, ... Deze periode is in ons huis altijd volgepland.

Ik vind het altijd super leuk om iedereen terug te zien op zo'n familiemoment. Ook kadootjes geven vind ik heerlijk, vooral als ze perfect passen bij het feestbeest. Ik vind het belangrijk om creatief uit de hoek te komen, en daarom spendeer ik vaak heel veel tijd aan denk- en zoekwerk naar het perfecte cadeau. Niet altijd gemakkelijk, want ik heb door het jaar duizenden ideeën, maar als het dan zo ver is... dan ben ik ze allemaal vergeten 🙈

Ik wil jou daarom graag helpen in je zoektocht en inspireren met enkele toppers. Sla deze link op zodat je hem snel terugvindt als het zo ver is. Al is het natuurlijk ook een goed idee om deze lijst door te sturen naar je lief, nicht, moeder, dochter, buurvrouw...

En als het nog lang geen feestje voor jou is: je kan het uiteraard ook jezelf kado doen 😎.

Hier alvast enkele leuke tips om je slag mee te slaan:

Beter dan bloemen: Crafty Celebrations Colour Pack

Dit schattige doosje bevat 6 matchende kleuren Maxi Sweet Treat. Perfect voor een eigen gehaakt bloemenboeketje.


Een prachtig boek over de kracht van haken en breien: De Woldoeners

In dit boek komen een boek experten aan het woord. Ze vertellen meer over waarom haken zo goed is voor je geest. Pakkende verhalen geven een inkijk in de wereld van andere haaklustigen, en de mooie haak- én breipatronen doorspekken het geheel. Een must-have voor elke haak- en breiliefhebber.


Voor de georganiseerde creativo: De Haakplanner

In de Haakplanner kun je al je projecten kwijt. Schrijf alle details op, en bewaar het in de praktische map. Zo heb je steeds een overzicht van wel garen (en welke haaknaald) je hebt gebruikt.

Haakplanner

Summer lovin' met deze Sweet Summer Trui

Samen met Natalya Malyutina, expert in het haken van kleding, haken we dit voorjaar dit zomers truitje. Door de digitale sessies én de videobegeleiding de perfecte manier om voor het eerst kennis te maken met het haken van kleding. Dit soort truitjes is supertrendy deze zomer, dus perfect voor een modebewust type!

Sweet Summer Trui

Als het wat meer mag zijn: Haakpakket Voetbaldeken - Annemarie Arts

Met dit gloednieuwe patroon van Annemarie Arts scoor je sowieso! Een perfect cadeautje voor oma, die het als het af is weer terug kan geven aan de kinderen. Win-win, noemen ze dat.

Voetbaldeken haakpakket

Op zoek naar nog meer tips? Op de webshop vind je een sectie "Kadotips"? Altijd handig om snel de leukste keuze te maken 😉

Over de schrijver
Elke Wellens is ontwerpster, auteur, specialist in knuffels haken en bezielster van Het Haakbeest. Samen met Stephane Stiévenart wil ze graag #iedereenaandehaak.
Reactie plaatsen